Üdvözölük weboldalunkon!

Üdvözöljük. Elindult a 927Studio weboldala, ahol várjuk leendő ügyfeleink érdeklődését.

 

A 927studio egy fotográfiával és digitális grafikával foglalkozó kreatív ügynökség, mely szeretettel várja egyéni és vállalati ügyfeleinek jelentkezését. A fotográfiai munkák területén fő tevékenységeink a gyermek- és családi portréfotózás műteremben illetve szabadtéren, óvodai és bölcsödei fotúzások,  az ingatlanfotózás valamint a tárgy- és termékfotózási munkák.

A grafikai munkák területeén fő profilunk a kiadványtervezés és szerkesztés, az alkalmazott garafikai munkák, a logo és arculattervezés és kreatív szaktanácsadás valamint a web és szociális média megjelenés vizuális tervezése.

 

Kérjük olvassa el szolgáltatásain leírását, nézze meg árainkat, ér vegye fel a kapcsolatot velünk ! Leendő ügyfeleink számára az árajánlatot megelőző szakmai konzultációk teljesen ingyenesek! Ez magában foglalja a szaktanácsadást is és nem jár semmilyen elkötelezettséggel. Keressen fel bennünket, hogy vállalkozása illetve személyes vizuális émegjelnése professzionális legyen, és maximálisan szolgálja céljait!