fotográfia a 927Studio-nál

Műtermi és helyszíni portré- és zsánerfotózás üzleti céllal

A 927studio vállalja a cége alkalmazottai üzleti portréjának elkészítését valamint a cégének telephelyén, székhelyén és üzletében történő belső és külső fotóinak elkészítését, feldoglozását és nyomdai előkészítését is.

Gyermek és családi fényképezés és helyszíni portrék

Modern, hangulatos és ízléses képek, hogy ne csak a telefonnal rögzített felvételek maradjanak meg, hanem meg tudjuk tölteni a családi fotóalbumot minőségi fényképekkel is.

Kismama- és babafotózás igényesen, esztétikusan.

Esküvői fotózás és beállított tematikus portrék

Egyedi, professzionális beállított portrék a menyasszonyról és a vőlegényről az esküvő napjától eltérő napon, kapkodás- és rohanás mentesen, ötletesen és ízlésesen akár sminkes, fodrász és stylist segítségével. A fotózás történhet szabadtéren vagy műteremben egy előre kigondolt tematika és konzultáció szerint.

“Hagyományos” fotózás az esküvő napján a szertartáson és a lakodalmon egyaránt, akár már a készülődés pillanatait is megörökítve. Digitális képek CD-n és retusált papírképek albumban, igény esetén pedig szerkesztett fotókönyvet is biztosítunk.

A 927Studio vállalja esküvői meghívók tervezését is, melynél mindig szem előtt tartjuk az egyéni elgondolásaitokat.

Műtermi és szabatéri portréfotózás

Stúdió- és helyszíni portrék készítése több céllal. Személyes portfolióhoz, önéletrajzhoz, ajándékba és mindenféle céllal. Digitális és papírképek feldolgozva és retusálva.

Bölcsődei, óvodai és iskolai fotózás

Óvodai, bölcsődei beállított és foglalkozás közbeni portréfotók, csoportképek. Iskolai csoportképek.

Tárgyfotózás, termékfotózás

Webáruházak illetve reklámok, katalógusok termékfotóinak elkészítése. Képfeldolgozás, nyomdai előkészítés és teljeskörű nyomdai ügyintézés.

Ingatlanfotózás
Kiemelt minőségű ingatlanfotók készítése hirdetésekhez, berendezési tanácsokkal a hatákonyabb eladás érdekében.