design és grafika a 927Studio-nál

A 927studio az alábbi részterületeken nyújt szolgáltatásokat a grafika és design területén belül:

Grafika és nyomdai előkészítés

A munka eredményeképpen Önnek magas szakmai elvárásoknak megfelelő, jól komponált és színeiben ízlésesen kidolgozott grafikai termékeket állítunk elő (névjegykártya, szórólap, brosúra, katalógus, molinó…), melyek közvetelnül alkalmasak a nyomdatechnikai kidolgozásra, illetve közvetlenül alkalmazhatóak digitális terjesztési technológiákba történő feltöltésre. Javasoljuk, hogy ne elégedjen meg azzal, hogy elképzeléseit nagyjából megvalósítja, esetleg többé-kevésbé kidolgozza digitálisan, mert egy professzionális grafikai stúdió munkája pont azt a pluszt tudja hozzátenni, amitől az az átlagosból kiemelkedik.

Kidványszerkesztés

A 927studio vállalja újságok, magazinok, flyerek, hirdetések, plakátok, digitális reklámok, meghívók és bármilyen kiadvány tervezését, grafikai kivitelezését és nyomdai előkészítését. Az elkészült végeredmény minden esetben egy gondos és alapos tervezés és kialakítás eredménye, minden esetben egyedi és személyre szabott.

Logo tervezés

A 927studio vállalja cégek, egyéni vállalkozások, rendezvények, márkák logojának megtervezését, grafikai kivitelezését és nyomdai előkészítését nyomtatott, illetve digitális megjelenéshez magas minőségi és esztétikai színvonalon.
A logotervezés során a megrendelővel közösen kialakított koncepció segítségével olyan logot igyekszünk tervezni, mely teljes mértékben kifejező, egyszerű, jól megjegyezhető és tetszetős is.

Arculattervezés / Branding
Termékhez, vállalkozáshoz, eseményhez és tulajdonképpen bármihez vállalunk arculattervezési munkát.
Az arculattervezés hosszabb folyamat, melyenek során a vállalkozás/termék/esemény számára a teljes megjelenés kialakításra kerül. Maga a tervezési és kialakítási folyamat a megrendelőt is jelentősen igénybe veszi, nagyon potosan végig kell gondolni az adott termék, vállalkozás vagy esemény számos aspektusát. Egy vállalkozás esetében, például pontosan meg kell határozni, hogy kiket céloz meg mint potenciális megrendelő, hol és hogyan fog megjelenni a cég a reklámpiacon, milyen érzéseket szeretne kifejezni az arculat által, milyen termékeket és termékcsoportokat, szolgáltatásokat fog végezni, stb. A tervezési folyamat végeredménye tartalmazza a különböző grafikai elemeket (logokat), nyomtatott és digitális publikációs sablonokat (layoutok), kialakított színpalettákat és még a weboldal grafikai tervét is. Keresse fel cégünket, hogy részletes beszélgetés során tudjunk segítséget és tanácsot adni!

Webgrafika és webdesign

A 927studio vállalja weboldalak, webáruházak vizuális megjelenésének tervezését. Segítünk egy egységes vizuális megjelenést találni Önnek, mely kifejezi cége vagy terméke profilját, és átadjuk az elkészített grafikai elemek szerkeszthető, grafikai rétegekkel rendelkező dokumentációját digitális formában.
A 927Studio dizájnjai illeszkednek a jelenleg elterjedt tartalomszolgáltató és management rendszerekhez (CRM mint Joomla, WordPress, Drupal és különböző blogmotorok ) valamint támogatja a különböző webáruház motorokat is (mint PrestaShop és Opencart, stb…). Ezek mellett vállaljuk cégének a szociális médiában (Facebook, Twitter, stb…) történő megjelenésének tervezését is vállaljuk