Üdvözlünk a 927studio weboldalán. Szolgáltatásainkkal szeretnénk kiváló minőségű fotográfiai és grafikai termékeket biztosítani megrendelőink számára megfizethető áron. Igény esetén meghívó-, etikett-, és egyéb grafikai tervezést is vállalunk!

Kérlek, tekintsd meg a 927studio esküvői-, menyasszony- és vőlegényfotóit, és használd a fenti menüsort, hogy információkat szerezz! Bármilyen kérést, kérdést szívesen fogadunk telefonon vagy emailben is.

Facebook követőink számára 10% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásainkra!

Esküvői beállított tematikus portrék

 

Ízléses, stílusos esküvői portrék és portrésorozatok készítése professzionális technikával és csapattal. Igény esetén sminkes, fodrász és stylist áll rendelkezésre a fotózásokhoz, melyek szabadtéren vagy műteremben zajlanak.
A fotózások célja az, hogy az egyszeri és megismételhetetlen alkalmat megragadjátok és megörökítsétek. Ne csak az esküvő napján, hanem rászánva az időt, egy külön alkalommal is fényképezőgép elé álljatok, és vagány, exkluzív képeket készíthetünk rólatok. Minden esetben egyedi konzultáció során alakítjuk ki együtt a fotózás témáját és mikéntjét, hogy a végeredmény a legmegfelelőbb legyen.

Legyen egyedi és kiváló fotósorozatod esküvőd alkalmából!

A 927Studio vállalja esküvői meghívók tervezését is, melynél mindig szem előtt tartjuk az egyéni elgondolásaitokat.

Keress fel bátran telefonon vagy emailben, hogy a további felmerülő kérdéseket meg tudjuk válaszolni!